Φρίκη στην Κύπρο: 7 φόνους ομολόγησε ο 35χρονος - Ακόμα μία μητέρα και το παιδί της ανάμεσα στα θύματα

Φρίκη στην Κύπρο: 7 φόνους ομολόγησε ο 35χρονος - Ακόμα μία μητέρα και το παιδί της ανάμεσα στα θύματα

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο. Η αστυνομία επιβεβαιώνει - για την ώρα - συνολικά 7 δολοφονίες, ωστόσο, έχουν βρεθεί μόνο 3 σοροί. Οι δύο νέες δολοφονίες αφορούν σε μια ακόμη μητέρα με το ανήλικο παιδί της από τη Ρουμανία. Σε κατάσταση συναγερμού οι αρχές στην Κύπρο. Σπεύδει κλιμάκιο από τη Μεγάλη Βρετανία.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον "Ορέστη", τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος ομολόγησε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης συνολικά 7 δολοφονίες. Μεταξύ αυτών, 2 ανήλικων κοριτσιών και των δυο μητέρων τους. Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στον News 24/7 στους 88, 6 o Σωτήρης Παπαδόπουλος από το Sigma Κύπρου και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία της Κύπρου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος "ο 35χρονος ομολόγησε 7 δολοφονίες και δεν ξέρουμε αν αυτός ο αριθμός θα μείνει εδώ ή αν θα ακούσουμε χειρότερα πράγματα. Οι δυο νέες δολοφονίες είναι μια μητέρα και η κόρη της" ανέφερε και συμπλήρωσε: "Ωστόσο, έχουμε μόνο 3 σορούς. Δεν έχει υποδείξει σημεία. Έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο η υπόθεση. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, όπως αν είναι όλα θέμα σεξουαλικής ανάγκης, αλλά και πώς εμπλέκονται τα δύο πλέον κοριτσάκια στις δολοφονίες. Δεν γνωρίζουμε ηλικίες για τη μητέρα και κόρη από την Ρουμανία".

Στην Κύπρο σπεύδει ειδικό κλιμάκιο από την Μεγάλη Βρετανία.

Οι 7 δολοφονίες που ομολόγησε ο 35χρονος είναι οι εξής:

1. Την 38χρονη Mary Rose, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό.

2. Την 6χρονη κόρη Mary Rose, Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου.

3. Την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

4. Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila.

5. Μια άγνωστη γυναίκα πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία το πτώμα της οποίας υπέδειξε στο πεδίο βολής της Ορούντας.

6. Μια μητέρας από την Ρουμανία.

7. Και την ανήλικη κόρης της

Η 3η σορός στο πεδίο βολής στην Ορούντα

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, εντοπίστηκε μία ακόμη σορός που ανήκει στα θύματα του 35χρονου ιλάρχου ή αλλιώς "Ορέστη".

Η τρίτη σορός βρέθηκε σε εντελώς διαφορετικό σημείο από το Μιτσερό και, συγκεκριμένο, στο πεδίο βολής στην Ορούντα. Το πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε λάκκο και σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, ενώ δεν ήταν αναγνωρίσιμο.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρέθηκαν στο πεδίο βολής, συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, για να διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή που εντοπίστηκε το πτώμα.

Ο 35χρονος παραδέχτηκε πως ο ίδιος δολοφόνησε τη γυναίκα που βρέθηκε στην Ορούντα, ενώ είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ, φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος, Έγκλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Serial killer Κύπρου: Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός - Ο 35χρονος παραδέχτηκε και τρίτη δολοφονία

Serial Killer Κύπρου: Σκότωσε την Arian στο πατάρι,στραγγάλισε την Rose,γρίφος η Maricar

Serial Killer Κύπρου: Στραγγάλιζε και πήγαινε σε γιορτές - Τα μηνύματα στη Μαρικάρ και το λάθος που τον "κάρφωσε"

Serial Killers: Ο νεκρός είναι ο άφωνος μάρτυρας - Το στίγμα του δράστη και τα σωφρονιστικά κενά

SHARE:

24Media Network