Serial killer Κύπρου: Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού

Serial killer Κύπρου: Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού
Ή άτυχη Arian Sigma Live

Στην ταυτοποίηση ενός ακόμη θύματος του "Ορέστη" κατέληξαν οι κυπριακές αρχές, ξετυλίγοντας το κουβάρι της δράσης του Serial killer που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, καθώς οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο του DNA και η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού.

Όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ, πρόκειται για την 28χρονη Arian Palanas Lozano, από τις Φιλιππίνες, την οποία είχε κατονομάσει ως θύμα του ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη Arian είναι η δεύτερη σορός η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό, μετά την 38χρονη, Mary Rose.

Ο 35χρονος ίλαρχος, στην κατάθεσή του, ανέφερε ότι γνώρισε την κοπέλα προς τα τέλη Ιουλίου, την μετέφερε σπίτι του όπου έκαναν σεξ, την έπνιξε στο πατάρι του σπιτιού του και στη συνέχεια την πέταξε στο φρεάτιο. Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσω γνωστού app online γνωριμιών.

Η κοπέλα είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από την Αστυνομία στις 21/7/2018, με τον τραγικό επίλογο να γράφεται με τον εντοπισμό της σορού της στις 20/4/2019.

Λόγω της κατάστασης του πτώματος, σύμφωνα με κυπριακά μέσα, ήταν αδύνατο να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος θανάτου της κατά τη νεκροτομή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα