Σέρρες: Θλίψη για τον 26χρονο – Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα με το ψυγείο στο ασανσέρ

Σέρρες: Θλίψη για τον 26χρονο – Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα με το ψυγείο στο ασανσέρ
ertnews.gr

Ο νεαρός φοιτητής από τη Χρυσούπολη δεν θα μπορούσε να φανταστεί το αποτρόπαιο τέλος που θα είχε η προσπάθεια μετακόμισης του ψυγείου του. Πώς έχασε τη ζωή του ο 26χρονος. Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του.

Σε παγίδα θανάτου εξελίχθηκε για τον 26χρονο νεαρό άνδρα η προσπάθεια να μετακομίσει το ψυγείο του το βράδυ του Σάββάτου στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο νεαρός φοιτητής από την Χρυσούπολη Καβάλας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει το ψυγείο του με τον ανελκυστήρα, καθώς θα μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι.

Ωστόσο το ασανσέρ δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο.

Ο άτυχος φοιτητής, που δούλευε παράλληλα ως διανομέας στις Σέρρες βρήκε φρικτό θάνατο, όταν, λόγω των αναταράξεων μέσα στο ασανσέρ, το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος φοιτητής, ενώ μίλησε για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησαν οι πυροσβέστες.

Δείτε τις δηλώσεις του στο 02:00:

Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και άμεσα μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σερρών.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του 26χρονου

Με ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με τον οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν το συνάδελφο τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή οι υπάλληλοι της εταιρίας delivery στις Σέρρες.

Ertnews.gr

Σε σοκ παραμένει ο φίλος του 26χρονου, που τον βοηθούσε στη μεταφορά. Σήμερα το πρωί ήρθε στην είσοδο της πολυκατοικίας κι άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Τι άσχημο παιχνίδι σε έπαιξε η μοίρα ρε φίλε. Γιατί, γιατί έφυγες με αυτόν τον τρόπο. Ήρθα να σε βοηθήσω κι εσύ μου έδωσες για τελευταία φορά το χέρι σου. Σαν να το ήξερες. Καλό ταξίδι».

Ο συνάδελφός του, Αντώνης, είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Κι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα