Σέρρες: Συλλήψεις για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι

Σέρρες: Συλλήψεις για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι
thestival.gr

Το μόλις ενός έτους βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι κοντά σε καταυλισμό Ρομά στην Ηράκλεια Σερρών Συνελήφθησαν ο θείος του μωρού, ο παππούς του και μία 12χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ με τον εντοπισμό ενός βρέφους μόλις ενός έτους, νεκρό, σε αρδευτικό κανάλι βάθους 1,5 μέτρου κοντά σε καταυλισμό Ρομά στην Ηράκλεια Σερρών, για το οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του τα ξημερώματα από τον θείο του στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Το αγοράκι που μπορούσε να περπατήσει λίγο και να μπουσουλίσει, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθεί πως ακριβώς επήλθε ο θάνατός του.

Από εκεί θα διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις για τυχόν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο από την πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο, πάντα με επιφύλαξη όμως, αφού οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και σε πολύ αρχικό στάδιο, συμπεριλαμβάνοντας κάθε ενδεχόμενο.

Επί του παρόντος, για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου, σε βάρος του θείου και του παππού του βρέφους και μίας 12χρονης που έμενε μαζί τους, οι οποίοι συνελήφθησαν. Το παιδί υποτίθεται πως το πρόσεχαν ο θείος και ο παππούς, αφού οι γονείς του παιδιού βρίσκονται στη φυλακή. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα