Σιατίστης Παύλος: "Άλλος ο λόγος του Θεού και άλλος της Χρυσής Αυγής"

Σιατίστης Παύλος: "Άλλος ο λόγος του Θεού και άλλος της Χρυσής Αυγής"

Ποιες οι νέες δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κατά της Χρυσής Αυγής (Vid)

Δριμεία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος ο οποίος χαρακτήρισε το κόμμα "απολίτιστο" και σημείωσε πως καμία σχέση δεν έχει με τον λόγο του Θεού.

Μιλώντας στην "Ημερησία" ο Μητροπολίτης Σιατίστης  είπε πως είναι "άλλος ο λόγος του Θεού και άλλος της Χρυσής Αυγής" ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "απολίτιστη" τη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο.

Επίσης ξεκαθάρισε πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν έχει σχέση ούτε με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό ούτε με το Ευαγγέλιο "το οποίο διδάσκει ότι εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα και όχι από έναν ξαφνικό θυμό".

"Πρέπει να πάρουμε όλοι σαφή θέση και στάση απέναντι στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής" και ειδικά για τους ανθρώπους της Εκκλησίας τονίζει ότι "οφείλουμε να διδάσκουμε το λόγο του Θεού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής". Δείτε βίντεο με δηλώσεις του στο τοπικό TOP CHANNEL στις οποίες αναφέρει: "Όποιος θέλει ας έρθει να μιλήσουμε. Οι Χρυσαυγίτες είναι άνθρωποι παρασυρμένοι".

Να σημειωθεί, ότι δύο ημέρες πριν, "ανέβηκε" σελίδα υποστήριξης στον Μητροπολίτη Σιατίστης στο Facebook, με τίτλο " Στηρίζουμε τον Μητροπολίτη Σιατίστης κ. Παύλο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητροπολίτης Σιατίστης: "Η Χρυσή Αυγή διώκει και εξευτελίζει τον Χριστό καθημερινά"

Χρυσαυγίτες απειλούν τον Μητροπολίτη Σιατίστης

Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης για απειλές

SHARE:

24Media Network