Φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση

Συβαγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας. Μήνυμα για εκκένωση από το 112 σε κατοίκους.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Αγία Ελένη Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκαταση και συγκεκριμένα σε καλλιέργειες με ελαιόδενδρα και δασική εκταση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Ειδικότερα επιχειρούν 59 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου, 16 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Στην επιχείρηση συνδράμουν υδροφόρες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μήνυμα για εκκένωση από το 112 στους κατοίκους της περιοχής

Εξαιτίας της πυρκαγιάς εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να απομακρυνθούν προς την περιοχή Άνω Φανάρι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος, το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει εικόνα μέσω drone με οπτική και θερμική κάμερα.

Σύμφωνα με τον χάρτη κινδυνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η περιοχή της πυρκαγιάς σήμερα έχει κατηγορία κινδύνου 3.

Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αργολίδας, μεταβαίνει στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα