Το τελευταίο “αντίο” στο σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο

Το τελευταίο “αντίο” στο σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο
Στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών η σορός του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρουτσικου. Eurokinissi

Σήμερα η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών. Έκκληση της οικογένειας αντί για στεφάνι να δοθούν χρήματα για πρόσφυγες.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η σορός του εκτίθεται από τις 10.30 πμ στην αίθουσα πολιτικών τελετών του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, όπου πλήθος κόσμου έχει παραβρεθεί για να πει το δικό του “αντίο” στον καλλιτέχνη.

Στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών η σορός του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρουτσικου Eurokinissi

Η πολιτική κηδεία θα τελεσθεί δημοσία δαπάνη στις 2:30 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας.

(GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς)

Στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών η σορός του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρουτσικου. Eurokinissi

“Τον καρκίνο δεν τον φοβάμαι”

Αξίζει να αναφερθεί πως από την αρχή της αρρώστιας του μέχρι και το τέλος, ο Θάνος κρατούσε μία αξιοπρεπέστατη στάση και στεκόταν αγέρωχος μπροστά στις δυσκολίες, ενώ δήλωνε “Τον καρκίνο δεν τον φοβάμαι” και το εννοούσε.

Θάνος Μικρούτσικος Eurokinissi

Ο ίδιος έκανε συχνές αναρτήσεις μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, μιλώντας με αισιοδοξία για τη μάχη που έδινε και έχοντας μεγάλη πίστη στο ότι θα τα κατάφερνε να νικήσει τον θάνατο.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Θάνος Μικρούτσικος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημασία της αιμοδοσίας, καθότι ο ίδιος χρειάστηκε, όπως εξομολογήθηκε, πολλές φορές να κάνει μετάγγιση αίματος.

Στις αρχές του Δεκεμβρίου η κατάσταση της υγείας του είχε χειροτερέψει, κάτι που μοιράστηκε και ο ίδιος με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.

Μέχρι την τελευταία στιγμή έστελνε μέσα από το έργο του τα μηνύματά του για τα κοινωνικά ζητήματα, όπως ήταν η εν λόγω παράσταση που αφορούσε τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα