Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γρυλλάκη

Νίκος Γρυλλάκης

Στον τόπο καταγωγής του στα Χανιά, η κηδεία του

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρετούν σήμερα το γνωστό και έγκριτο δημοσιογράφο της ΕΡΤ Νίκο Γρυλλάκη, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή σε ηλικίας 55 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3.30 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Αλίκαμπο Χανίων, τόπο καταγωγής του δημοσιογράφου, που αγαπούσε πολύ και επισκεπτόταν συχνά.

Συντετριμμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας από την ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, που εργάστηκε για δεκαετίες στην ΕΡΤ, κάνοντας λόγο για έναν αξιόλογο άνθρωπο και συνάδελφο, που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο 55χρονος Χανιώτης δημοσιογράφος ήταν πατέρας ενός αγοριού, μόλις 2,5 ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Για το θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση: “Ένας από τους πλέον διακεκριμένους και αγαπητούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ο Νίκος Γρυλλάκης, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή , βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους του στη δημόσια τηλεόραση και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Νίκος Γρυλλάκης γεννήθηκε στα Χανιά πριν από 55 χρόνια και από πολύ νέος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία μέσα από τηλεόραση και εφημερίδες. Επί τρεις δεκαετίες κάλυψε για την ΕΡΤ το ρεπορτάζ για θέματα περιβάλλοντος, υποδομών και ενέργειας, διακρινόμενος για τον υψηλό επαγγελματισμό του.

Δημοσιογράφος που «κυνηγούσε» την είδηση την ώρα που αυτή ήταν σε εξέλιξη, παρουσίαζε καθημερινά το ρεπορτάζ με τρόπο άμεσο, έγκυρο, αναλυτικό, διεισδύοντας σε όλες τις διαστάσεις και προεκτάσεις των γεγονότων.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητά του στη ζωή και τη δουλειά, τον είχαν εκλέξει επί σειρά ετών εκπρόσωπο τους στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Κάθε μέρα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχονταν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ με ένα συγκεκριμένο αστείο: «Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο!». Και αυτό ήταν μια πραγματικότητα. Από σήμερα αυτό θα το στερηθεί για πάντα η οικογένεια της ΕΡΤ, μαζί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Η σκέψη όλων – εργαζομένων και διοίκησης – είναι μαζί με την οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Νίκο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΣΗΕΑ: Ο Νίκος Γρυλλάκης διακρινόταν για την εργατικότητα και το ήθος του

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη

Το "αντίο" της ΕΡΤ στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη

Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης

SHARE:

24Media Network