Σκόπελος: Χωρίς προσαυξήσεις η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Σκόπελος: Χωρίς προσαυξήσεις η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ο δήμος Σκοπέλου είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Διαβάστε ποια χρέη αφορά η ρύθμιση

Υπογράφηκε από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου η υπουργική απόφαση με την οποία ρυθμίζονται τα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη κατά τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΕΔΕ και του ΚΦΔ σε 24 ίσες μηνιαίες δόσεις χωρίς τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής που αντιστοιχούν σε αυτά των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στον Δήμο Σκοπέλου της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, ο οποίος κηρύχτηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν.

Η ρύθμιση αφορά χρέη τα οποία ήταν ληξιπρόθεσμα μέχρι την έκδοση της απόφασης της υφυπουργού Οικονομικών ΠΟΛ 1020/9.2.2017 (ΦΕΚ 457 Β’/16.2.2017) και η είσπραξή τους ανεστάλη με την παράγραφο 2 της ανωτέρω απόφασης. Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ μέχρι τις 31.5.2017.

Η καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται μέχρι την 31.5.2017 και οι επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών.

ADVERTISING
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χιλιάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική από όλη την χώρα τις ημέρες της κακοκαιρίας

Βίντεο: Ελικόπτερο Super Puma διασώζει εγκλωβισμένους στη Σκόπελο

Σκόπελος: Καρέ καρέ η διάσωση άνδρα και του σκύλου του. Βίντεο από το νησί

SHARE:

24Media Network