Σοκ στα Κύθηρα: Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σορός

Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής στην παραλία Διστόμου. Φεύγοντας πήραν όμηρο τον ταμία της τράπεζας τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγη ώρα αργότερα και στη συνέχεια, εγκατέλειψαν κι έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής στην παραλία Ποταμοί όπου απο εκεί διέφυγαν με φουσκωτό στην παραλία Κάτω Λουτρών στο Ξυλόκαστρο.  (φωτο), Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής στην παραλία Διστόμου. Φεύγοντας πήραν όμηρο τον ταμία της τράπεζας τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγη ώρα αργότερα και στη συνέχεια, εγκατέλειψαν κι έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής στην παραλία Ποταμοί όπου απο εκεί διέφυγαν με φουσκωτό στην παραλία Κάτω Λουτρών στο Ξυλόκαστρο. (φωτο), Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη

Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη και χωρίς κεφάλι, επί της βραχώδους ακτής Αγίου Ελευθερίου βορειοδυτικά της ν. Κυθήρων.

Η σορός, σύμφωνα με το Λιμενικό,  που πιθανώς ανήκει σε άνδρα, ύψους περίπου 1,70-1,75m, έφερε στολή κατάδυσης καφέ παραλλαγής, δύο μαύρα καλτσάκια κατάδυσης και κίτρινο βραχιολάκι από σχοινί στον καρπό του δεξιού χεριού, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ADVERTISING

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών.

SHARE:

24Media Network