Βόλος: 36χρονος θώπευσε 16χρονη – Οδηγήθηκε στη φυλακή

Βόλος: 36χρονος θώπευσε 16χρονη – Οδηγήθηκε στη φυλακή
Ομάδα ΔΙΑΣ Eurokinissi

Ο 36χρονος συνέχισε να συμπεριφέρεται προκλητικά και ειρωνικά και στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα, λόγω και της πράξης του, να περάσει τον υπόλοιπο Αύγουστο στη φυλακή.

Παρά την παρουσία των γονιών της, ένας 36χρονος Ρομά δεν δίστασε να θωπεύσει 16χρονη, πιάνοντας το στήθος της στην μέση του δρόμου.

Η ανήλικη περπατούσε έξω από ένα σούπερ μάρκετ με τον πατέρα και τη μητέρα της, όταν ο 36χρονος της έβαλε «χέρι» και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει. Ο πατέρας της κοπέλας τον καταδίωξε μαζί με δυο αυτόπτες μάρτυρες, τον ακινητοποίησαν και να τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Συνέχισε δε να είναι προκλητικός και αυθάδης ακόμη και στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου εμφανίστηκε χαμογελώντας ειρωνικά στους γονείς της ανήλικης και κάνοντας βόλτες μακριά από το εδώλιο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί με χειροπέδες.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο μηνών χωρίς αναστολή, η οποία δεν επιδέχεται έφεση βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα. Έτσι, θα εκτίσει τα 2/5 της ποινής του, δηλαδή περίπου 20 ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα