Σοκ στου Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους στο σχολείο

Σοκ στου Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν επίσης τη διεύθυνση του σχολείου για αμέλεια και απόκρυψη του γεγονότος, ενώ αναφέρουν επίσης ότι η αποτρόπαια πράξη είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες.

Στη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους, προχώρησαν δύο μεγαλύτερα παιδιά σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου, σύμφωνα με καταγγελία των γονιών του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η μητέρα του υποστηρίζει ότι τα δύο παιδιά, ένας μαθητής και ένας εξωσχολικός, οδήγησαν και απομόνωσαν το γιο της στην τουαλέτα του σχολείου υποβάλλοντάς τον σε πράξεις παρά τη θέληση του και ενώ δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ανέφερε επίσης ότι βιντεοσκόπησαν το περιστατικό που στη συνέχεια έδειξαν και σε άλλα παιδιά, με αποτέλεσμα επιπρόσθετα να τον κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά.

Το παιδί δεν είπε τίποτα στους γονείς του, επειδή φοβόταν, παρουσίαζε όμως περίεργη συμπεριφορά και έκανε εμμετούς, ενώ τελικά η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο σχολείο και τις οποίες άκουσε ο μεγαλύτερος γιος τους που πηγαίνει στη Γ’ γυμνασίου.

Το παιδί μάλιστα, αναφέρει ότι είχε πει σε καθηγητή του και στο διευθυντή του σχολείου τι συμβαίνει, ο οποίος του ζήτησε αν ξανασυμβεί αυτό να τον ενημερώσει, ενώ απέτρεψε το παιδί από το να μιλήσει με τους γονείς του.

Ωστόσο μίλησε με τους γονείς, οι οποίοι και ενημέρωσαν την αστυνομία. Τα δύο παιδιά έχουν απομακρυνθεί πια από το σχολείο, έχει γίνει καταγγελία για βιασμό στη ΓΑΔΑ, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα