Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Τι είπε ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε από τον συμμαθητή του

15χρονος που μαχαιρώθηκε

Οι δύο νέοι φαίνεται πως είχαν τσακωθεί ξανά στο παρελθόν. Όπως μάλιστα, αποκαλύπτει ο αδερφός του πρόκειται μάλλον για οπαδικό ζήτημα. Το παιδί ευτυχώς τώρα είναι καλά.

Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σε σχολείο της Αμαλιάδας συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο 15χρονος μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του μετά από διαπληκτισμό ενώ ακόμα και οι συμμαθητές τους που σε αρχικό στάδιο μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν έκαναν πίσω στη θέαση του μαχαιριού.

Το ασθενοφόρο κατέφθασε αμέσως και η αστυνομία ενώ το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Το αγόρι μίλησε στον ANT1 για το περιστατικό.

"Ηρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά και έτσι όπως εγώ γύρισα το πρόσωπό μου, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο", αποκαλύπτει.

"Είχαμε τσακωθεί πριν για άλλο λόγο και καλά επειδή εγώ είχα πειράξει κάποιον".

Ο 15χρονος ευτυχώς όπως κι ο ίδιος παραδέχεται είναι καλά τώρα. Ενώ το αγόρι που τον μαχαίρωσε τράπηκε σε φυγή, πριν παραδοθεί στην αστυνομία υπό την συνοδεία του πατέρα του και σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πηγές οι δύο νέοι είχαν τσακωθεί και πριν κάποιες μέρες σε ένα πάρτι, ενώ ο λόγος δεν είναι αρκετά ξεκάθαρος αφού πρόκειται είτε για οπαδικά είτε για κάποιο κορίτσι.

Όπως αποκαλύπτει ο αδερφός του θύματος: "Είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού. Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αμαλιάδα: Παραδόθηκε ο μαθητής που μαχαίρωσε 15χρονο στο σχολείο

Αμαλιάδα: Στο Παίδων Πάτρας ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε στο σχολείο του - "Τρόμαξε πολύ" λένε οι γιατροί

SHARE:

24Media Network