Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει το μέγεθος της θεομηνίας στη Χαλκιδική

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει το μέγεθος της θεομηνίας στη Χαλκιδική

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει την ένταση των φαινομένων της φονικής κακοκαιρίας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Ισχυροί άνεμοι και δυνατές βροχοπτώσεις ξερίζωσαν δέντρα, αναποδογύρισαν αμάξια και οδήγησαν στον θάνατο έξι ανθρώπους.

Η Χαλκιδική μετρά τις πληγές, μετά από την ανείπωτη καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία το βράδυ της Τετάρτης. Από τους ισχυρούς ανέμους, τις δυνατές βροχοπτώσεις και τον ανεμοστρόβιλο που δημιουργήθηκε, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, ενώ, το κυριότερο, έχασαν τη ζωή τους 6 άνθρωποι – ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά – και τραυματίστηκαν πάνω από 100 άτομα.

Φωτογραφίες που απεικονίζουν αμάξια μέσα στη θάλασσα, κομμένες κολώνες της ΔΕΗ, ξεριζωμένα δέντρα στη μέση του δρόμου και γκρεμισμένες οροφές σπιτιών, δείχνουν το πόσο ακραία ήταν τα καιρικά φαινόμενα της Τετάρτης, ενώ βίντεο από κατοίκους της Χαλκιδικής, καταγράφουν τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε την περιοχή και τον τρόπο που έζησαν όσοι ήταν παρόντες.

Στο παρακάτω βίντεο, κάτοικος στο Λάκκωμα Χαλκιδικής κατέγραψε τη στιγμή της θεομηνίας:

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για την κακοκαιρία στη Χαλκιδική μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα