Σοβαρή η κατάσταση του 24χρονου που σώθηκε από τη φωτιά στο Κορδελιό

Σοβαρή η κατάσταση του 24χρονου που σώθηκε από τη φωτιά στο Κορδελιό

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου "Παπανικολάου", με εγκαύματα σε ποσοστό 75% νοσηλεύεται ο 24χρονος που σώθηκε από τη φωτιά στο Κορδελιό

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του νεαρού άνδρα ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τις φλόγες που τύλιξαν την Τρίτη διαμέρισμα στην οδό Τραπεζούντος στο Κορδελιό. Ο 24χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου “Παπανικολάου”, με εγκαύματα σε ποσοστό 75%.

Ο διοικητής του νοσοκομείου “Παπανικολάου” Αργύριος Γκαμπέσης είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, ο οργανισμός του νεαρού άνδρα, ήδη ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα, ενώ προγραμματίζονται χειρουργεία αφαίρεσης νεκρωμένων ιστών, στο πλαίσιο της συνολικής διαδικασίας για την βελτίωση της κατάστασής του.

Αντίθετα με τον νεαρό άνδρα, το δεκάχρονο αγοράκι που βρισκόταν στο ίδιο διαμέρισμα και νοσηλεύεται (για προληπτικούς λόγους) στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” ενδέχεται να πάρει εξιτήριο σήμερα. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χριστόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι “το πιθανότερο είναι να φύγει το μεσημέρι”.

(ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σταθερή η κατάσταση του ενός τραυματία από την φωτιά σε διαμέρισμα στο Κορδελιό

SHARE: