Σπύρος Μπιμπίλας: “Συγγνώμη – Ο Γιώργος Μάγγας ζει”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Συγγνώμη – Ο Γιώργος Μάγγας ζει”
Σπύρος Μπιμπίλας/Γιώργος Μάγγας PAPADAKIS PRESS

Ψευδής αποδείχθηκε η είδηση θανάτου του Γιώργου Μάγγα, που διαδόθηκε μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα. Η απολογία του προέδρου του ΣΕΗ.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ύστερα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στην οποία ανέφερε ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας φερόταν να πέθανε. Οι πληροφορίες αυτές ωστόσο διαψεύτηκαν άμεσα από οικείους του γνωστού μουσικού.

Το ΝEWS 24/7 επικοινώνησε με τον γιο του Γιώργου Μάγγα, Γιώργο, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας του ζει και τα όσα διαδόθηκαν περί “θανάτου” του είναι ψέμματα.

Ο κ. Μπιμπίλας επανήλθε λία λεπτά αργότερα με νεότερη ανάρτηση, αναφέροντας πως πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Μάγγας είναι ζωντανός, ενώ απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

“Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατέβασε άμεσα από τον λογαριασμό του την πρώτη ψευδή ανάρτηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα