Θεσσαλονίκη: Σταθερή η κατάσταση της 18χρονης που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο

Μονάδα εντατικής θεραπείας ΜΕΘ.

Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της 18χρονης, η οποία είχε τραυματιστεί στο πολύνεκρο τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί του νοσοκομείου “Παπανικολάου” για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, για την αποκατάσταση ορθοπαιδικών βλαβών, “πήγε καλά” και η κατάσταση της υγείας της νεαρής έχει σταθεροποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η πορεία πλήρους αποκατάστασης θα είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας, καθώς η κοπέλα εισήχθη στο νοσοκομείο με πολλαπλές κακώσεις, στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Στο δυστύχημα, που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των δικύκλων, καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής.

Πληροφορίες:ΑΜΠΕ Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εικόνες-σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης

Τροχαίο σοκ: Τρεις νεκροί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

SHARE: