Στάθης: Ο Ιωάννου ήταν ο καλύτερος γελοιογράφος της γενιάς μας

Ο Στάθης Σταυρόπουλος
Ο Στάθης Σταυρόπουλος EUROKINISSI

Ο Στάθης Σταυρόπουλος τοποθέτησε τον Γιάννη Ιωάννου στην κορυφή των σκιτσογράφων της χώρας μιλώντας στο ραδιόφωνο του News24/7 στους 88,6. Μίλησε επίσης για το οξύ και λόγιο όπως το χαρακτήρισε χιούμορ του Ιωάννου.

Για την πορεία και την αξία του σκιτσογράφου, Γιάννη Ιωάννου που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή μίλησε ο Στάθης Σταυρόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό του News24/7 στους 88,6.

"Μεγάλη απώλεια για μας" είπε, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τον Γιάννη στον παρατατικό. Ο κ. Σταυρόπουλος χαρακτήρισε τον συνάδελφό του τον καλύτερο της γενιάς του. "Μας επηρέασε όλους τους υπόλοιπους" συνέχισε, λέγοντας ότι έφερε μια αύρα από τις γαλλικές και ιταλικές ιδέες του '60 στο ελληνικό χιούμορ.

ADVERTISING

Μίλησε επίσης για το οξύ και λόγιο όπως το χαρακτήρισε χιούμορ του Ιωάννου.

Τέλος έκανε λόγο για χυδαία επίθεση των κομμάτων που ταυτίζουν τους δημοσιογράφους με τα αφεντικά των μέσων στα οποία εργάζονται καθώς και τις ευθύνες μιας μεγάλης μερίδας του δημοσιογραφικού κλάδου που όπως είπε δεν αντιστάθηκε με την πένα του στα μνημόνια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και ο ίδιος ο κλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο σκιτσογράφος Γιάννης Ιωάννου

Γιάννης Ιωάννου: Το "αντίο" των σκιτσογράφων στον δάσκαλο της γελοιογραφίας

SHARE:

24Media Network