Στέλιος Διονυσίου: Στις 9 Φεβρουαρίου η δίκη του

Στέλιος Διονυσίου: Στις 9 Φεβρουαρίου η δίκη του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ζήτησε και έλαβε αναβολή για το περιστατικό με τον τροχονόμο

Για τις 9 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο η δίκη του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος του.

Υπενθυμίζεται ότι στον τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας έπειτα από το περιστατικό με τον τροχονόμο στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Τρίτης.

ADVERTISING

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής αρνείται πως χτύπησε τον τροχονόμο με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, στην προσπάθειά του να παραβιάσει το μπλόκο της Τροχαίας. Αντίθετα, κάνει λόγο για λεκτική αντιδικία με τον τροχονόμο. Ο Στέλιος Διονυσίου άλλωστε κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ήταν μια κακή εκτίμηση του εισαγγελέα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορός του Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος στην δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του εντολέα του. «Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος επισημαίνοντας  πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφο τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Τρίτης, στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο με κορδέλα και ο τραγουδιστής που όπως όλα δείχνουν είχε "κολλήσει στην κίνηση",  εκνευρίστηκε, έκοψε την κορδέλα της Αστυνομίας, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως αισθάνθηκε αδιαθεσία και προσπαθούσε να φτάσει στο νοσοκομείο, όμως οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο, έχοντας κλείσει τον δρόμο για λόγους ασφαλείας, δεν τον άφηναν να περάσει. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν τραυμάτισε κανένα αστυνομικό, ούτε έκοψε την κορδέλα της αστυνομίας, όπως αναφέρουν οι αρχές. Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε τη νύχτα στο τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στέλιος Διονυσίου: Με μήνυση κατά του τροχονόμου απαντά ο τραγουδιστής

Στέλιος Διονυσίου: Ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και δεν με άφηναν, δεν χτύπησα αστυνομικό

Ο Στέλιος Διονυσίου παρέσυρε τροχονόμο στη Βασ. Σοφίας

SHARE:

24Media Network