Στη Σούδα ο Τραμπ τα ξημερώματα

Στη Σούδα ο Τραμπ τα ξημερώματα

Για περίπου δύο ώρες, το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος, που μεταφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στην σύνοδο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην Σιγκαπούρη, σταμάτησε στην Κρήτη για ανεφοδιασμό.

Στάση στην Αμερικανική βάση Σούδας πραγματοποίησε, για δύο περίπου ώρες, τα ξημερώματα της Κυριακής το Air Force One, με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ ταξιδεύει για την Σιγκαπούρη όπου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη σύνοδος με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το γιγάντιο αεροσκάφος της αμερικανικής Προεδρίας έφτασε στην Κρήτη στις 3:07 τα ξημερώματα προσεγγίζοντας το αεροδρόμιο Σούδας από την Ανατολική του πλευρά και αμέσως μετά την προσγείωσή του κατευθύνθηκε μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Αμερικανικής βάσης Σούδας για ανεφοδιασμό.

Απογειώθηκε από την δυτική πλευρά του αεροδρομίου στις 4:41 τα ξημερώματα.

Στο χώρο της βάσης κυρίως, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, ενώ στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου πετούσε ελικόπτερο πριν κατά την παραμονή και λίγο μετά την αναχώρηση του Air Force One.

O αμερικανός Πρόεδρος φαίνεται ότι προτίμησε να μην αποβιβαστεί από το προεδρικό αεροσκάφος, όπως ήταν αναμενόμενο.

Τηλεγράφημα της δημοσιογραφικής αποστολής ανέφερε:

«Το Air Force One προσγειώθηκε στο ελληνικό νησί της Κρήτης στις 3:07 τοπική ώρα, περίπου οκτώ ώρες μετά την αναχώρηση από την αεροπορική βάση Bagotville (στο Κεμπέκ του Καναδά). Ο προορισμός μας για ανεφοδιασμό είναι ο κόλπος της Σούδας, όπου φαίνεται να έχει μια όμορφη μεσογειακή βραδιά», αναφέρει το τηλεγράφημα της δημοσιογραφικής αποστολής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Σούδα ο Τραμπ το προσεχές τριήμερο

Ο Τραμπ έφυγε πρόωρα από τους G7 - Στην Κρήτη το εφεδρικό Air Force 1

ADVERTISING

SHARE: