Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο

Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο
Εισβολή άνδρα στο Εφετείο Αθηνών INTIME NEWS

Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί λόγω συνεχών κρίσεων και αδυναμία επικοινωνίας με τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο. Εντός της εβδομάδας η απολογία του.

Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί οδηγήθηκε ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε το Σάββατο (13/08) με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 34χρονος άνδρας εισήχθη στο Δαφνί καθώς δεν είχε επικοινωνία με τους αστυνομικούς και είχε συνεχώς κρίσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα οδηγηθεί στον ανακριτή για την απολογία του.

Το προφίλ του 34χρονου – Κατείχε πλήθος ναρκωτικών και 1,5 εκατ. ευρώ

Μουσικός και πρώην παίκτης μουσικού reality show ο 34χρονος που εισέβαλε το Σάββατο με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του Εφετείου Αθηνών.

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί και έλεγε πως το αυτοκίνητό του έχει βόμβα και ναρκωτικά. Βόμβα δεν είχε αλλά κατείχε όντως ναρκωτικά και τεράστια χρηματικά ποσά.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και κατασχέθηκαν συνολικά 1.513.555 ευρώ και 336 δολαρίων Η.Π.Α., 275 γραμμ. κοκαΐνη, 495,5 γραμμ. κατεργασμένης και 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ecstasy, τρία φαρμακευτικά δισκία, αυτοκίνητο, πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια κρότου, χρηματοκιβώτιο, 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και 4 κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version