Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κέρκυρα

Η ισχυρή βροχόπτωση  μετέτρεψε την πόλη του Άργους σε  λίμνη.Πλημμύρισαν σχεδόν όλοι οι δρόμοι ,υπήρξαν πτώσης δέντρων ,διακοπή ρεύματος και πάρα πολλές κλήσεις στην πυροσβεστική για πλημμυρισμένα υπόγεια.
Η τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στις εισόδους της πόλης για λίγη ώρα.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Η ισχυρή βροχόπτωση μετέτρεψε την πόλη του Άργους σε λίμνη.Πλημμύρισαν σχεδόν όλοι οι δρόμοι ,υπήρξαν πτώσης δέντρων ,διακοπή ρεύματος και πάρα πολλές κλήσεις στην πυροσβεστική για πλημμυρισμένα υπόγεια. Η τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στις εισόδους της πόλης για λίγη ώρα.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Σπίτια πλημμύρισαν, δέντρα κόπηκαν, ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από την ξαφνική νεροποντή, που έπληξε το νησί. Έναν οδηγό απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους που μετατράπηκαν σε χείμαρρους από λάσπη και όμβρια ύδατα, άφησε στο πέρασμά της η ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε το νησί της Κέρκυρας, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Ένας οδηγός στα Μοραΐτικα, στη νότια Κέρκυρα, χρειάστηκε τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του, που το παρέσυρε το ρέμα που δημιούργησε η δυνατή βροχή, ενώ άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν και έναν ηλικιωμένο από το πλημμυρισμένο σπίτι του.

Τα ακραία φαινόμενα, μέχρι αυτή την ώρα, φέρεται πως ήταν πιο έντονα στη νότια Κέρκυρα, καθώς πλημμύρισαν σπίτια στο Μεσογγί και στα Μοραΐτικα.

Την ίδια ώρα, όπως ενημερώθηκε το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την πυροσβεστική υπηρεσία Κέρκυρας, χρειάστηκε η άμεση άντληση νερών από πέντε μονοκατοικίες, καθώς και η κοπή πολλών σπασμένων κλαδιών, που αφέθηκαν στο έρμαιο των δυνατών ανέμων που έπνεαν.

Η κακοκαιρία δεν επηρέασε τον απόπλου των πλοίων της γραμμής και τα δρομολόγια μέχρι αυτή την ώρα διεξάγονται κανονικά.

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network