Στο Παίδων μεταφέρθηκε κοριτσάκι με τραύμα από όπλο στο πόδι

Στο Παίδων μεταφέρθηκε κοριτσάκι με τραύμα από όπλο στο πόδι
Το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού EUROKINISSI

Οι γονείς του παιδιού που έχουν απασχολήσει για ναρκωτικά έχουν διαφύγει και τους αναζητά η Αστυνομία. Ο παππούς του παιδιού διηγήθηκε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για ατύχημα.

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μεταφέρθηκε το μεσημέρι, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον ένα 8χρονο κοριτσάκι από το Ίλιον, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο δεξί του πόδι.

Οι γονείς του παιδιού που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ναρκωτικά και ειδικά ο πατέρας, έχουν εξαφανιστεί και από την Αστυνομία τους αναζητούν για να δώσουν εξηγήσεις.

Την Αστυνομία την κάλεσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου ως όφειλαν, ενώ ο παππούς διηγήθηκε μία ιστορία στους άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία δεν φαίνεται να τους έχει πείσει, πως χθες το βράδυ και ενώ η μητέρα είχε πάει στο σουπερμάρκετ με τα δύο της παιδιά, ένα αγοράκι 5 ετών και το 8χρονο κοριτσάκι, ο γιος της βρήκε πεταμένο στον δρόμο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με στυλό και το πήρε.

Σύμφωνα με το παππού αυτό ήταν αυτοσχέδιο όπλο-στυλό και όταν στο σπίτι τα δύο παιδάκια έπαιζαν και το περιεργάζονταν, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε το κοριτσάκι στο πόδι. Μάλιστα, οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο όχι το βράδυ που υποτίθεται ότι έγινε το περιστατικό αλλά σήμερα… και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν φοβούμενοι τις συνέπειες του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κρατούν κάτι παραπάνω από επιφυλάξεις για όσα άκουσαν και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που θέλουν να εντοπίσουν το συντομότερο δυνατό τους γονείς και ειδικά τον πατέρα για να τους ανακρίνουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα