Στο στούντιο της ΕΡΤ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Έδωσε την ευχή του στους παρουσιαστές

Στο στούντιο της ΕΡΤ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Έδωσε την ευχή του στους παρουσιαστές

Επίσκεψη στην ΕΡΤ πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Βαρθολομαίος, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε για λίγο και στην εκπομπή "Συνδέσεις".

Το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του, την ώρα που η εκπομπή “Συνδέσεις” με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου ήταν στον “αέρα”, ο Βαρθολομαίος μπήκε στο στούντιο, με τους δύο παρουσιαστές να τον υποδέχονται θερμά και να του ζητάνε την ευχή του.

“Χαρά μου να σας γνωρίζω από κοντά. Είναι μεγάλο το στούντιο. Έχετε την ευχή και την ευλογία του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου και εμού προσωπικώς όλοι εσείς που εργάζεστε για τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση του κόσμου”, είπε αρχικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης και συνέχισε: “Σας παρακολουθούμε, σας καμαρώνουμε και σας συγχαίρουμε. Εύχομαι κάθε καλό. Καλή δύναμη σε αυτούς τους ωραίους χώρους που ξεναγούμαι σήμερα και μαθαίνω μαζί με τους συνοδούς μου πολλά ενδιαφέρονται πράγματα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόκληση”.

Μετά από λίγα λεπτά αποχώρηση, με την εκπομπή να επιστρέφει στην κανονική ροή .

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα