Στραβοπόδης: “Ο Άνθης λέει ψέματα για τον χρόνο, τον τόπο και τον βιασμό”

Στραβοπόδης: “Ο Άνθης λέει ψέματα για τον χρόνο, τον τόπο και τον βιασμό”
Ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης dikastikoreportaz.g

Χρησιμοποιώντας επίσημα στοιχεία για να αποδείξει τη θέση του, ο Νικόλας Στραβοπόδης υποστηρίζει ότι ο μηνυτής του, ο οποίος τον κατηγορεί για βιασμό, ψεύδεται.

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη για την οποία κατηγορείται έδωσε ο ηθοποιός των “8 λέξεων” και του “Τατουάζ” Νικόλας Στραβοπόδη. Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο μηνυτής του ο οποίος τον εγκαλεί για βιασμό, λέει ψέματα για τον χρόνο, για τον τόπο αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει o Νικόλας Στραβοπόδης και προκύπτει από στοιχεία που προσκόμισε ο ποινικολόγος Μανώλης Ροδουσάκης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, η γνωριμία του με τον Άνθη δεν έγινε το 2006, όπως ισχυρίζεται ο Άνθης στην μήνυση, αλλά το 2004 και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το μαγαζί στο οποίο ισχυρίζεται ο Άνθης ότι γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το 2005.

Επιπλέον στη συνέντευξή του ο Νικόλας Στραβοπόδης ισχυρίζεται ότι το καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη το 2004 αλλά δεν πρόκειται για βιασμό ή σεξουαλική κακοποίηση αλλά για συναινετική ερωτική συνεύρεση δύο 20χρονων τότε ανδρών, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι ο Δημήτρης Άνθης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση όταν μπήκαν στο σπίτι αφού πρώτα του δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα