Συγγρού: Μπαλκόνι ξενοδοχείου αιωρείται πάνω από τα κεφάλια περαστικών εδώ και τρεις ημέρες

Συγγρού: Μπαλκόνι ξενοδοχείου αιωρείται πάνω από τα κεφάλια περαστικών εδώ και τρεις ημέρες

Με ένα απίστευτο και συνάμα επικίνδυνο θέαμα έρχονται αντιμέτωποι όσοι περνούν από τη Λεωφόρο Συγγρού, εκεί όπου ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει αποκολληθεί από πρόσοψη ξενοδοχείου, παραμένοντας στον αέρα για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Τι αναφέρει το Υπουργείο Τουρισμού.

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Εδώ και τρεις ημέρες, ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι το οποίο έχει αποκολληθεί από πρόσοψη παλιού ξενοδοχείου που στεγάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού, “κρέμεται” πάνω από τα κεφάλια περαστικών εδώ και τρεις ολόκληρες ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι το συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σήμερα, Δευτέρα, το αιωρούμενο μπαλκόνι δεν έχει απομακρυνθεί.

Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να περνά από το σημείο, αφού όμως πρώτα τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια πολλών διερχόμενων πολιτών, ενώ συνεχίζει να αποτελεί ένα αποκαρδιωτικό θέαμα στο κέντρο της Αθήνας, κοντά σε μία άκρως τουριστική περιοχή όπως η Ακρόπολη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Τουρισμού, έγινε γνωστό πως το περασμένο Σάββατο, “κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής -και σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια- αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του, καθώς προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα