Συγκέντρωση και πορεία των ενστόλων στον Λευκό Πύργο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. EUROKINISSI

Ένστολοι της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν συγκεντρωθεί στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενοι για τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τα Σώματα Ασφαλείας βρίσκεται σε εξέλιξη στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Ένστολοι της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο διαμαρτυρόμενοι για τα εργασιακά τους δικαιώματα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται χαιρετισμοί και ομιλίες. Στη συγκέντρωση, μάλιστα, παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

ADVERTISING
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. EUROKINISSI
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ EUROKINISSI
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. EUROKINISSI

Ένστολοι της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο διαμαρτυρόμενοι για τα εργασιακά τους δικαιώματα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται χαιρετισμοί και ομιλίες. Στη συγκέντρωση, μάλιστα, παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. «Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια μνημονιακών πολιτικών με κύρια χαρακτηριστικά την άγρια λιτότητα, την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, τις περικοπές μισθών, συντάξεων και λειτουργικών δαπανών των δημοσίων υπηρεσιών, η χώρα και η κοινωνία ολόκληρη βρέθηκαν στα τάρταρα. Συνακόλουθα, τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις με το ανθρώπινο δυναμικό τους, υπέστησαν τα επίχειρα αυτών των πολιτικών ανελέητα, δίχως να λογαριάζονται από τους κυβερνώντες ο ειδικός τους ρόλος, οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της συντελεσμένης διάλυσης» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

Πηγή: 

Voria.gr, thestival.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network