Συγκίνηση σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία για το χαμό του Στέφανου Κουζώφ

Φωτογραφία από το lamiareport

Η είδηση του θανάτου του 58χρονου Στέφανου Κουζώφ σκόρπισε θλίψη σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία. Ο εκπλιπών ήταν ξεχωριστός άνθρωπος για τις τοπικές κοινωνίες.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 58χρονο Στέφανο Κουζώφ, που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, την ώρα που έκανε εργασίες στο κτήμα του στην Ευρυτανία.

Το κακό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κτήμα του Στέφανου Κουζώφ, κοντά στο χωριό Νόστιμο, όπου ο 58χρονος εκτελούσε εργασίες στο κτήμα του. Εκεί κάτω από άγνωστες συνθήκες το τρακτέρ ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του αδόκητου χαμού του "Στέφκο", όπως τον φώναζαν οι φίλοι του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους αλλά και σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο Στέφανος Κουζώφ ήταν ενεργό μέλος στο Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας, αλλά και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, ενώ αγαπούσε υπερβολικά και το σκάκι, το οποίο δίδασκε και στα μικρά παιδιά.

Η κοινή ανακοίνωση των Σκακιστικών Συλλόγων της περιοχής...

«Συγκλονισμένη η σκακιστική οικογένεια από την ξαφνική απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του Στέφανου Κουζώφ.

Με την μοναδική εθελοντική προσφορά του στην κοινωνία στον άνθρωπο στα παιδιά, με την ιδιαίτερη στάση της ζωής του και το προσωπικό του παράδειγμα, με το θάρρος και την δίψα για ζωή και δημιουργία, αφήνει ανεξίτηλη την σφραγίδα του σε όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

Μέχρι να ξανασμίξουμε, θα μας χαμογελάς με εκείνο το ακαταμάχητο χαμόγελο….., καληνύχτα καλέ μας φίλε Στέφανε»

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πηγή: 

lamiareport.gr

SHARE:

24Media Network