Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση 42χρονου από την Κρήτη που πέθανε από κορονοϊό

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση 42χρονου από την Κρήτη που πέθανε από κορονοϊό
ΕΚΑΒ Eurokinissi

Η τελευταία δημοσίευση για τον covid-19 του 42χρονου Κρητικού που πέθανε από κορονοϊό. "Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη", έγραφε.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 42χρονο άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο 42χρονος Γιώργος, σύμφωνα με το Cretapost.gr, ήταν γνωστός και αγαπητός οπερατέρ που είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις στο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Ο ίδιος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορονοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Ο 42χρονος Γιώργος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία, ωστόσο το Σάββατο (27/02) επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα covid του Βενιζελείου. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζέλειο χθες όλη μέρα. Έχω ενημερώσει τους πάντες που ήρθα κοντά και άθελά μου ίσως να έχουν κολησει. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι, τότε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….Να προσεχετε, ο covid ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει ό,τι έχει γινει ενα χρονο τωρα. Τεράστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου. Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα.Να προσεχετε!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα