Συγκλονίζει ο γιος του Νίκου Σπανού: “Να κάτσετε σπίτια σας, πόσο μυαλό θέλει;”

Συγκλονίζει ο γιος του Νίκου Σπανού: “Να κάτσετε σπίτια σας, πόσο μυαλό θέλει;”
Η τηλεοπτική συνέντευξη του γιου του Νίκου Σπανού

Ο γιος του 52χρονου πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas Νίκου Σπανού που έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό στέλνει μήνυμα προς όλους μας, μέσα από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ο γιος του Νίκου Σπανού, του πρώην CEO της Goodyear Hellas που έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό σε ηλικία 52 ετών, κάνει έκκληση σε όλους τους Έλληνες να μείνουν στο σπίτι.

Ο ίδιος  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και πάνω από 10 ημέρες έχοντας και αυτός προσβληθεί από τον ιό και μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ”, μίλησε για τον πατέρα του που όπως είπε “ήταν υγιέστατος, αλλά τον πήρε ο ιός” και για τη δική του μάχη με τον κορονοϊό από τον οποίο προσβλήθηκε χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Το σημείο που συγκλονίζει, όμως, είναι όταν ζητά από τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του: “Να κάτσουν όλοι μέσα στα σπίτια τους, δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ο κόσμος να το δει παραπάνω;”

 

Εξίσου συγκλονιστικά ήταν τα λόγια της πρώην συζύγου του Νίκου Σπανού, η οποία αποκάλυψε ότι ενημέρωσε τον γιο της με βιντεοκλήση για την απώλεια του πατέρα του. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις επιπλοκές που στοίχισαν τη ζωή του πρώην συζύγου της: “Πήγε έκανε το τεστ, έγινε Δευτέρα, Τετάρτη βγήκε η απάντηση. Του είπαν να καλέσει το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο. Και πήγε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Είχε βέβαια 39 πυρετό. Ο γιος μου έχει κολλήσει και είναι και αυτός στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν να τύχει σε εμάς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version