Συγκλονίζουν οι γονείς του αδικοχαμένου εύζωνα: Ο πόνος μας έγινε πόνος για όλους τους Έλληνες

Ο Σπύρος Θωμάς
Ο Σπύρος Θωμάς THEBEST.GR

Συγκινούν οι γονείς του άτυχου εύζωνα που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή με την επιστολή τους μέσα από την οποία λένε ένα "δημόσιο ευχαριστώ" σε όσους τους συμπαραστάθηκαν για το χαμό του παιδιού τους.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Χρήστου και της Νίκης Θωμά, γονιών του 24χρονου εύζωνα που πέθανε ενώ υπηρετούσε στο επίλεκτο σώμα της Προεδρικής Φρουράς.

Σε επιστολή τους, ευχαριστούν δημοσίων όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον αιφνίδιο χαμό του παιδιού τους, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον κάθε Έλληνα σε κάθε γωνιά του κόσμου, αφού, όπως λένε χαρακτηριστικά, νιώθουν ότι ο πόνος τους μετατράπηκε σε πόνο όλων των Ελλήνων.

ADVERTISING

Καταλήγουν δε λέγοντας ότι οι προσευχές όλων για τον Σπύρο, "απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας".

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

"Νοιώθοντας την ολόψυχη παρουσία του κόσμου, επωνύμου και ανωνύμου στον απροσδιόριστο σε μέγεθος πόνο μας στο άκουσμα του αιφνιδίου θανάτου του γιου μας, που νοιώσαμε να γίνεται γιός όλων σας δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε ένα μεγάλο εκ βάθους καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, που χοροστάτησε στην Εξόδιο Ακολουθία και για την συνεχή πραγματική του συμπαράσταση, τις πατρικές νουθεσίες και την αγάπη του. Επίσης τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσνθο και λοιπό ιερό κλήρο για τη συμμετοχή τους στο βαρύ μας πένθος. 

Η τιμή που εκφράστηκε στο ΣΠΥΡΟ ΜΑΣ από τον Κκ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την ταυτόχρονη παρουσία του εκπροσώπου του αντιπτέραρχου Πρεζεράκου Γρηγορίου. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟ, τους αξιωματικούς και ιδιαίτερα τους Εύζωνες που δεν είχαν τη δύναμη να κρύψουν τον πόνο και την συγκίνησή τους. Ακόμη την Ελληνική Αστυνομία που με την παρουσία της διευκόλυνε σημαντικά το τελετουργικό της εκδημίας του Σπύρου. 

Ο αβάσταχτος πόνος μας ως οικογένεια, νοιώσαμε ότι έγινε πόνος για όλους τους φίλους του Σπύρου και όλους τους Έλληνες χωρίς γεωγραφικά όρια. Τα συναισθήματα ΛΥΠΗΣ και ΠΟΝΟΥ του ανθρώπου, ενεργοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. 

Οι προσευχές για καλό κατευόδιο του Σπύρου, μας απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας. Στην καυτή και αδυσώπητη έρημο της ζωής, έχουμε στα χείλη μας τη δροσοσταλίδα της παρηγοριάς σας. 

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι από την καρδιά όλων δεν θα δραπετεύσει ποτέ αυτός ο Σπύρος που όσοι των γνώρισαν και αγάπησαν τόσο πολύ γιατί ήταν ξεχωριστός. 

Ο μεγαλοδύναμος Θεός, τον ήθελε και τον πήρε κοντά του, στερώντας την παρουσία του από την οικογένειά μας διατηρώντας την ελπίδα σε εμάς ότι ο Σπύρος θα κερδίσει την αιωνιότητα χωρίς να έλθει αντιμέτωπος με τις δυσκολίες και απρόβλεπτα της σύγχρονης ζωής στο μέλλουν που ελλοχεύουν με βεβαιότητα για τους νέους μας".

 

 

Πηγή: 

thebest.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκίνηση: Ο πατέρας του άτυχου Εύζωνα παρελαύνει δίπλα στην Προεδρική Φρουρά

Εγινε σε πολύ βαρύ κλίμα η κηδεία του 24χρονου Εύζωνα

Εν ενεργεία παίκτης του μπάσκετ ο Εύζωνας που "έσβησε" την Πέμπτη

Θάνατος Εύζωνα: Είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, δεν παρουσίαζε πρόβλημα

SHARE:

24Media Network