Συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας – Συλλαλητήριο στην Agrotica

Μπλοκο των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων της Καρδίτσας στην Εθνική οδό Ε65, Δευτέρα 22/1/2018. 
(EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Μπλοκο των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων της Καρδίτσας στην Εθνική οδό Ε65, Δευτέρα 22/1/2018. (EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Κοινό μέτωπο από αγρότες κυρίως της Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονία και της Θεσσαλίας αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας

Επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας συγκροτήθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας με την συμμετοχή αγροτών κυρίως από την Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Οι αγρότες που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλαλητήριο με τρακτέρ την 1η Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης Agrotica, ενώ μετά το συλλαλητήριο αναμένεται νέα συνάντηση και συνεδρίαση της επιτροπής ώστε να συζητηθούν οι μορφές των κινητοποιήσεων τους.

ADVERTISING

Από τη Λάρισα το μέλος της επιτροπής, Γιώργος Μαχάς, σε δήλωσή του τόνισε ότι «οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ελλάδας για να ξεκινήσουν ένα νέο αγώνα για τα δύσκολα μέτρα που έχουν ψηφιστεί, αλλά και τα επόμενα» ενώ από την μεριά του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Πέλλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε πως «οι διαθέσεις των αγροτών που συγκεντρώθηκαν στη Νίκαια είναι να υπάρξει κοινή πορεία του αγώνα».

Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης, σημείωσε πως σημασία για τον αγώνα έχει σημασία η συμμετοχή του κόσμου, ενώ σχετικά με την ενότητα του αγροτικού κινήματος είπε πως παρά τις προσπάθειες για ενότητα «κάποιοι επέλεξαν να διαχωρίσουν τον δρόμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγρότες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν οι αγρότες -Πού θα κλείσουν οι δρόμοι

Στην Καρδίτσα το πρώτο μπλόκο των αγροτών

SHARE:

24Media Network