Συλλαλητήριο για Μακεδονικό: Κρατούσαν φωτογραφίες φωτορεπόρτερ και τους έψαχναν στο πλήθος

Ο τραυματίας φωτορεπόρτερ Κώστας Νταντάμης από το συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών
Ο τραυματίας φωτορεπόρτερ Κώστας Νταντάμης από το συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ένωσης φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης και ο συνδημιουργός του ντοκιμαντέρ "Χρυσή Αυγή προσωπική υπόθεση", Θωμάς Ιακόμπι, καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης,

Οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης σε βάρος των συναδέλφων του που κατέβηκαν χθες στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα για να καλύψουν τα γεγονότα, κατήγγειλε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Καλημέρα όλη μέρα", με την Ζηνοβία Σαπουνά ο πρόεδρος της Ένωσης φωτορεπόρτερ, Χρήστος Μπόνης.

Ο κ. Μπόνης μίλησε για άτομα που κρατούσαν στα χέρια τους φωτογραφίες φωτορεπόρτερ και τους έψαχναν μέσα στο πλήθος για να τους επιτεθούν.

«Κάποιοι πηγαίνουν για να κάνουν επεισόδια, θέλουν αίμα» είπε, τονίζοντας ότι χθες τραυματίστηκαν τέσσερις φωτορεπόρτερ.

Την καταγγελία Μπόνη επιβεβαίωσε στον News 24/7 στους 88,6  και ο Θωμάς Ιακόμπι, συνδημιουργός του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή προσωπική υπόθεση».

Ο κ. Ιακόμπι δήλωσε ότι οργανωμένη ομάδα τον αναζητούσε χθες μέσα στο πλήθος έχοντας τη φωτογραφία του και αφού τον εντόπισε, τον προπηλάκισε. Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε ο 88,6...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, Συλλαλητήριο, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό: Φασιστικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους

Συλληφθείς στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό ήταν στην επίθεση φασιστών στη Φαβέλα

Το χρονικό των φασιστικών επιθέσεων στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

SHARE:

24Media Network