Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μάνδρα, Μεσσήνη και Χανιά

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μάνδρα, Μεσσήνη και Χανιά
Όχημα της Πυροσβεστικής - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Στην περίπτωση της Μάνδρας ένας 17χρονος έβαλε φωτιά από πρόθεση σε δασική έκταση που ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα-Οι φωτιές σε Μεσσήνη και Χανιά ξέσπασαν εξαιτίας εμπρησμού από αμέλεια κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών

Συλλήψεις για εμπρησμούς από άντρες των κατά τόπους Ανακριτικών Τμημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε Μάνδρα, Μεσσήνη και Χανιά.

Στη περίπτωση της Μάνδρας, συνελήφθη χθες από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 17χρονος Έλληνας ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Κιάφα του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στη Δυτική Αττική.

Ο δράστης προξένησε την φωτιά από πρόθεση για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ευτυχώς όμως ήταν μικρής έκτασης και αντιμετωπίστηκε άμεσα. Ο 17χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Επίσης χθες, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 45χρονος Έλληνας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αλμυρού του δήμου Αποκορώνου στο νομό Χανίων Κρήτης που ξέσπασε χθες το μεσημέρι. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων.

Τέλος, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 45χρονος Έλληνας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε αγροτική έκταση στην περιοχή Φακίστρα του δήμου Μεσσήνης, στο νομό Μεσσηνίας, χθες το απόγευμα. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα