Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: Αυτός είναι ο άνδρας που πέρασε τα σύνορα

Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: Αυτός είναι ο άνδρας που πέρασε τα σύνορα
Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη την Τετάρτη 2 Μαΐου στις Καστανιές Έβρου Twitter

Εργαζόμενος σε έργα αποκατάστασης δικτύου ύδρευσης φαίνεται πως είναι ο άνδρας που βρέθηκε στην ελληνική πλευρά

Εργαζόμενος σε έργα αποκατάστασης και ανακαίνισης του δικτύου ύδρευσης στην Τουρκία είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, ο άνδρας που πέρασε επιβαίνοντας σε έναν JCP (τζι-σι-πι) εκσκαφέα τα ελληνοτουρκικά σύνορα με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές στις Καστανιές Έβρου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο άνδρας σύμφωνα με το τουρκικό μέσο Türk Haber Ajansı εργαζόταν για τον δήμο Ανδριανούπολης στην ανακαίνισης γραμμής υδροδότησης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε έναν εκσκαφέα και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.

Ο Τούρκος πολίτης κρατείται στο ΑΤ Καστανέων και στο σημείο σπεύδουν υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού, όσο και της αστυνομίας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.

Στις Καστανιές μεταβαίνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ δεν αποκλείεται εκεί να βρεθεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, αφού ο Τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα