Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στη Σάμο, μετά από απόπειρα βιασμού 19χρονου Σύρου

Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στη Σάμο, μετά από απόπειρα βιασμού 19χρονου Σύρου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου τρεις Ιρακινοί αποπειράθηκαν να βιάσουν έναν 19χρονο Σύρο, αλλά τους απέτρεψε ένας ομοεθνής τους

Άγρια επεισόδια εκτυλίχθηκαν από τη νύχτα του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής στο ΚΥΤ Σάμου (Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης), ύστερα από απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός 19χρονου Σύρου από τρεις Ιρακινούς.

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα του Σαββάτου εντός της δομής, όταν οι τρεις Ιρακινοί επιτέθηκαν σε έναν 19χρονο Σύρο και με την απειλή μαχαιριών αποπειράθηκαν να τον βιάσουν. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας διερχόμενος ομοεθνής τους, ο οποίος παρενέβη και τους εμπόδισε σώζοντας τον 19χρονο κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή.

Αυτό το περιστατικό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ιρακινών και Σύρων που κράτησαν έως το πρωί, ενώ τα ξημερώματα ο ένας από τους επίδοξους βιαστές ηλικίας 26 ετών, εντόπισε τον «καλό Σαμαρείτη» μαζί με δύο επίσης Ιρακινούς φίλους έξω από την δομή, στο Βαθύ και τους επιτέθηκε με μαχαίρι ως εκδίκηση.

Στο νοσοκομείο κατέληξαν συνολικά 5 άτομα με τραύματα από μαχαίρι, εκ των οποίων οι δύο παραμένουν για νοσηλεία, εκ των οποίων ο ίδιος ο δράστης, ενώ συνελήφθησαν από την Αστυνομία αυτός, ένας ακόμη 24χρονο Ιρακινός που επίσης συμμετείχε στην απόπειρα βιασμού και αναζητείται ο τρίτος δράστης.

(Φωτογραφία αρχείου)

SHARE:

24Media Network