Συμβολαιογράφοι: Οι πληστειριασμοί της Τετάρτης αφορούσαν οφειλές άνω του 1 εκατ. ευρώ

Συμβολαιογράφοι: Οι πληστειριασμοί της Τετάρτης αφορούσαν οφειλές άνω του 1 εκατ. ευρώ

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου διευκρινίζει ότι ο κάθε χθεσινός πλειστηριασμός ήταν για οφειλές άνω του ενός εκατ. ευρώ

Κάθε ένας από τους χθεσινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αφορούσε συνολικές οφειλές μεγαλύτερες του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου και προσθέτει ότι παρέχει την εν λόγω διευκρίνιση στο πλαίσιο της συμβολής για μια πληρέστερη πληροφόρηση της κοινής γνώμης και των άμεσων εμπλεκομένων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Επίσης, σημειώνει ότι η τιμή που αναγράφεται στα στοιχεία του πλειστηριασμού, αφορά είτε στην τιμή εκκίνησης είτε στην εμπορική τιμή του υπό πλειστηριασμού ακινήτου και όχι το συνολικό ποσό οφειλών.

ADVERTISING

Παράλληλα, αναφέρει ότι για τη πληρέστερη πληροφόρηση και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, στο μέλλον, τα στοιχεία που συνοδεύουν το υπό πλειστηριασμό ακίνητο «θα εμπλουτιστούν προκειμένου να περιγράφεται με απόλυτη σαφήνεια το πιστοληπτικό προφίλ του οφειλέτη».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πλειστηριασμοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπανάτσιου: Δεν υπάρχει κυβερνητική συμφωνία για 130.000 πλειστηριασμούς

SHARE:

24Media Network