Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιές σε Αρτέμιδα και Δελφούς

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η φωτιά στην Αρτέμιδα έχει ξεσπάσει δίπλα από τα σπίτια, και πνέουν δυνατοί άνεμοι. Σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση στον Παρνασσό, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών

Σε εξέλιξη φωτιά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση πλησίον της οδού Κιάφα στην Αρτέμιδα Αττικής.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει δίπλα από τα σπίτια και πνέουν δυνατοί άνεμοι, ωστόσο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική και οι δυνάμεις αναπτύσσονται έτσι ώστε να προστατέψουν τα σπίτια.

ADVERTISING

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν μαζί με τις ενισχύσεις, 27 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 5 οχήματα του μηχανοκίνητου τμήματος (ΜΕΤΠΕ) και από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα, 2 αεροσκάφη και ένα συντονιστικό ελικόπτερο. Σημειώνεται πως υπάρχουν κάποιες αναφορές για μικροζημιές από την φωτιά σε μαντρότοιχους σπιτιών.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί επί της Λ. Κιάφας, από το ύψος της οδού Πρεσβύτερου Μάρκου, έως την οδό Αγίας Κυριακής.


Την ίδια στιγμή η φωτιά στον Βύρωνα έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και οι δρόμοι έχουν δοθεί πίσω στην κυκλοφορία.

Συναγερμός στον Παρνασσό-Φωτιά κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών

Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και έκταση με πουρνάρια σχετικά κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αναπτύσσονται έτσι ώστε να προστατέψουν τον αρχαιολογικό χώρο και βεβαίως να μην επιτρέψουν στο πύρινο μέτωπο να κατευθυνθεί προς το χωριό των Δελφών.

Συνολικά, με τις ενισχύσεις που έχουν καταφτάσει στο σημείο επιχειρούν 39 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη PZL και σπεύδουν ακόμη 4 αεροσκάφη Canadair και ένα ελικόπτερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Πυροσβεστική
SHARE:

24Media Network