Συναγερμός στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”

Συναγερμός στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”

Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης εξαφανίστηκε στις 21 Ιουνίου στην περιοχή των Γλυκών Νερών. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού συντρέχουν λόγοι για τους οποίους η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Άφησε σημείωμα σε μορφή διαθήκης.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί το τελευταίο 24ωρο.

Ο Σταύρος Δογιάκης, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ταβέρνας που διατηρεί με τον αδερφό του στην Κάντζα (Κρητικός), φέρεται να πήγε σε γάμο την περασμένη Κυριακή στα Γλυκά Νερά, ωστόσο, έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 53χρονος έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Ο ίδιος άφησε ιδιόχειρο σημείωμα προς την οικογένειά του σε μορφή διαθήκης, κάτι που αυξάνει τους φόβους των αρχών για τη ζωή του.

Σταύρος Δογιάκης Facebook

Σταύρος Δογιάκης facebook

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού:

Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898″.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα