Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην είσοδο

Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην είσοδο
Άραξος- Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Σοβαρό περιστατικό στην 116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο τα ξημερώματα της Δευτέρας με άγνωστο να καρφώνει το όχημά του στην είσοδο του στρατοπέδου.

Σε συναγεργό βρισκόταν επί ώρες από τη νύχτα η 116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άγνωστος στη μία περίπου τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε ακατάληπτα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα θέτει σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς καταφέρνει να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα “κάρφωσε” το όχημα στην πόρτα του.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα