Συναγερμός στο Αιγάλεω: Εξαφανίστηκε 15χρονη – Βρέθηκε πεταμένο το κινητό της

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Εξαφανίστηκε 15χρονη – Βρέθηκε πεταμένο το κινητό της
Η 15χρονη Ασημίνα Glomex

Οι αρμόδιες αρχές στο Αιγάλεω έχουν σημάνει συναγερμό, καθώς την Δευτέρα εξαφανίστηκε μία 15χρονη από την περιοχή. Το κορίτσι έχει ύψος 1,61, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Η μικρή Ασημίνα εξαφανίστηκε την Δευτέρα (10/05) κατά τις μεσημεριανές ώρες από το Αιγάλεω. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας Το Χαμόγελο του Παιδιού, προέβη στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της 15χρονης την Τετάρτη (12/05).

Η αγωνία της οικογένειας της Ασημίνας, που αγνοείται από την Δευτέρα, μεγαλώνει καθώς το προσωπικό της τηλέφωνο βρέθηκε πεταμένο στα σπουπίδια. Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Η οικογένειά της ζητά από όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, αλλά και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version