Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Γιακουμάκη. Άκαρπες οι έρευνες στο βυθό της Παμβώτιδας

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Γιακουμάκη. Άκαρπες οι έρευνες στο βυθό της Παμβώτιδας

Δύτες ερεύνησαν τμήμα του βυθού της λίμνης χωρίς να καταφέρουν να βρουν κάποιο στοιχείο για τον αγνοούμενο φοιτητή. Η έκκληση της οικογένειας Γιακουμάκη

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο όποιος εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου, ύστερα και από έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη Παμβώτιδα.

Το πρωί ερευνήθηκε τμήμα του βυθού της λίμνης. Δύο δύτες με κατάλληλο εξοπλισμό και κάμερα βυθού ερεύνησαν προσεκτικά μέσα στα θολά νερά της Παμβώτιδας και με την ορατότητα -όπως είπαν- ούτε στο μισό μετρό, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο, που να μπορεί να αξιολογηθεί.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνες και στην Κρήτη για τον Γιακουμάκη

Στα Ιωάννινα βρίσκονται και συγγενείς του αγνοούμενου σπουδαστή, οι οποίοι δηλώνουν πως οι έρευνές τους δεν θα σταματήσουν έως ότου δοθεί απάντηση στο μυστήριο της εξαφάνισης και βρεθεί ο Βαγγέλης.

Ο θείος του Βαγγέλη, Γ. Βιβιαδάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους σχολίασε ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία απέχουν από την πραγματικότητα και απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν "γιατί αναστατώνουν την οικογένεια. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί το παιδί, καθώς όσο περνούν οι μέρες, η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη".

Διαβάστε ακόμα: Ο άνθρωπος που παρακολουθούσε τον Γιακουμάκη

Ο πατέρας Κρητικού σπουδαστή της ίδιας Σχολής, του οποίου η φωτογραφία αναρτήθηκε σε ιστότοπους, κάτω από προσβλητικό τίτλο, μετέβη χθες στην εισαγγελία Ιωαννίνων. "Πήγα στην εισαγγελία, γιατί το παιδί το δικό μου δεν φταίει πουθενά. Είναι αθώο, ήταν φίλοι με τον Βαγγέλη και τον έχουν εμπλέξει χρησιμοποιώντας φωτογραφία του, που είναι αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το παιδί μου είναι ψυχολογικά πιεσμένο, γιατί θεωρεί ότι το στοχοποίησαν άδικα. Κάποιοι είναι ανθρωποφάγοι. Τον κόσμο που γραφεί σχόλια, τον συγχωρώ, γιατί δεν γνωρίζει. Συμμερίζομαι τους γονείς και την οικογένεια του Βαγγέλη. Έχουν τον πόνο τους".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΑΜΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Βοηθήστε με να αντιμετωπίσω τη βία τους'. Νέες μαρτυρίες για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Έρευνες και στην Κρήτη για τον Γιακουμάκη

Υπόθεση Γιακουμάκη: Τι διευκρινίζει ο ΕΛΓΟ 'Δήμητρα' για το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης

Μαρτυρίες - σοκ για τον Βαγγέλη: 'Τον έκλειναν σε ντουλάπα και του πετούσαν κέρματα για να τραγουδήσει σαν jukebox'

SHARE:

24Media Network