Συνέλαβαν στο Ν. Ηράκλειο όλη την οικογένεια της Νο1 Κύπριας καταζητούμενης

Η 30χρονη καταζητούμενη πριν από 10χρόνια οδηγώντας μεθυσμένη παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε έναν 17χρονο. Μαζί της συνελήφθησαν και οι γονείς της

Συνελήφθησαν στο Νέο Ηράκλειο όπου κρύβονταν, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μία οικογένεια Κυπρίων, εκ των οποίων μάνα και κόρη, 58 και 30 ετών αντίστοιχα και ο 62χρονος πατέρας της οικογένειας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν Διεθνή Εντάλματα Σύλληψης των Κυπριακών Αρχών.

Ειδικότερα, η 30χρονη κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από επικίνδυνη πράξη και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της συνωμοσίας για τη διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας για τη διάπραξη πλημμελήματος, της συνωμοσίας για την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, της κατασκευής αποδεικτικών στοιχείων, της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστών εγγράφων, της παρεμβολής σε δικαστικές διαδικασίες, της ψευδορκίας και δωροδοκίας για ψευδορκία, της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και του συμβιβασμού κακουργημάτων.

Η 30χρονη σήμερα Έφη Ηροδότου, κατηγορείται ότι χτύπησε πριν από 10 χρόνια με το αυτοκίνητό της, οδηγώντας μεθυσμένη, έναν 17χρονο μοτοσικλετιστή, στη Λεμεσό, τραυματίζοντας τον θανάσιμα, παρατώντας τον αιμόφυρτο και διαφεύγοντας από το σημείο.

Έκτοτε, έκανε τα πάντα εκείνη και η οικογένειά της για να αποφύγουν τις συνέπειες του νόμου, ενώ για την υπόθεση αυτή είχε κατηγορηθεί ακόμα και ένας εισαγγελέας στην Κύπρο, αφού ο πατέρας της Ηροδότου φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει τις υψηλές γνωριμίες που είχε για να επηρεάσει το κατηγορητήριο υπέρ της κόρης του…

Ολόκληρη η οικογένεια, για να αποφύγει τις συνέπειες, αφού αποκαλύφθηκαν στην Κύπρο όσα είχαν πράξει, διέφυγαν και βρήκαν καταφύγιο σε ένα σπίτι στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, μέχρι που εντοπίστηκαν ύστερα από συνεργασία των τμημάτων της Europol, Κύπρου και Ελλάδας. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη στην Ελλάδα η Νο1 Κύπρια καταζητούμενη

SHARE:

24Media Network