Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα»

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα»
Περιπολικό - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» επισκέφτηκε σε νοσοκομείο μέλος της οργάνωσης που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων μπροστά στη ΓΑΔΑ. Εκεί εκτόξευσε απειλές κατά των αρμοδίων του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στην Ασφάλεια και εν συνεχεία να συλληφθεί.

Στην Κρατική Ασφάλεια οδηγήθηκε ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». Το συγκεκριμένο άτομο επισκέφτηκε σήμερα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ένα μέλος της οργάνωσης που τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μπροστά από την ΓΑΔΑ και εκεί είδε αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο όμως για άλλον κρατούμενο.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από το μέλος του «Ρουβίκωνα» που νοσηλεύεται τραυματισμένος, έχει συλληφθεί και ένα μέλος της οργάνωσης κατά τη διάρκεια των ίδιων επεισοδίων.

Νομίζοντας ότι οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο Νοσοκομείο για το μέλος του «Ρουβίκωνα», φέρεται να εκτόξευσε απειλές κατά του Νοσοκομείου με αποτέλεσμα να προσαχθεί στην Ασφάλεια και εν συνεχεία να συλληφθεί.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που αναφέρει:

“Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα.

Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος τηλεφώνησε χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός συλληφθείς την 17-11-2018 στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμοδίους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα