Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά: Η μεταμφίεση Ξηρού και το στέκι - σουβλατζίδικο

Στην φωτογραφία από βίντεο, το μέλος της "17 Νοέμβρη" Χριστόδουλος Ξηρός εκφωνεί απόσπασμα της ομιλίας του, με φόντο φωτογραφίες του Τσε, του Άρη Βελουχιώτη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Γεώργιου Καραϊσκάκη. Το βίντεο έχει ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014. Ο Χρ. Ξηρός, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, απέστειλε επιστολή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο καταδικασμένος για εγκλήματα τρομοκρατίας, που απέδρασε μετά από άδεια που του χορηγήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, υπογράφει το κείμενο ως «Χριστόδουλος Ξηρός, Ελεύθερο μέλος της 17Ν».
(EUROKINISSI)
Στην φωτογραφία από βίντεο, το μέλος της "17 Νοέμβρη" Χριστόδουλος Ξηρός εκφωνεί απόσπασμα της ομιλίας του, με φόντο φωτογραφίες του Τσε, του Άρη Βελουχιώτη, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Γεώργιου Καραϊσκάκη. Το βίντεο έχει ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014. Ο Χρ. Ξηρός, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, απέστειλε επιστολή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο καταδικασμένος για εγκλήματα τρομοκρατίας, που απέδρασε μετά από άδεια που του χορηγήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, υπογράφει το κείμενο ως «Χριστόδουλος Ξηρός, Ελεύθερο μέλος της 17Ν». (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αδυνατισμένος, με μακριά μαλλιά που τα πιάνει κότσο και ράσα κυκλοφορεί ανενόχλητος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Τα βήματα του πατέρα του ακολουθεί ο καταζητούμενος "αντάρτης πόλης" Χριστόδουλος Ξηρός και κυκλοφορεί άνετος και ωραίος στην Αθήνα, φορώντας ράσα.

Ο γιος του πραγματικού παπα-Τριαντάφυλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, κόβει βόλτες μεταμφιεσμένος σε ιερέα και μάλιστα έχει τα μαλλιά του δεμένα σε κότσο.

Η ενημέρωση που είχε πρόσφατα η Αντιτρομοκρατική ήθελε τον "Μανώλη" της 17Ν να επισκέπτεται συχνά γνωστό σουβλατζίδικο που βρίσκεται περιφερειακά της πλατείας Εξαρχείων.

Οι πληροφορίες κάνουν ακόμα λόγο και για μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο συγκεκριμένο κατάστημα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, καθώς, όπως φαίνεται, ο "παπάς" Χριστόδουλος λαμβάνει τα μέτρα του κατά τις μετακινήσεις του, υποστηριζόμενος από φιλικές του ομάδες, οι οποίες κάνουν κατόπτευση του χώρου όταν ο καταζητούμενος τρομοκράτης βγαίνει από το κρησφύγετό του.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που είχαν την εν λόγω πληροφορία για τις συχνές επισκέψεις Ξηρού στο κατάστημα άρχισαν να το παρακολουθούν, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν πως πράγματι άνθρωποι που κατά το παρελθόν είχαν κάποια σχέση με τα αδέρφια Ξηρού επισκέπτονταν το σουβλατζίδικο, όπως και νεαροί για τους οποίους υπάρχουν υποψίες πως έχουν σχέση με ένοπλες οργανώσεις, ακόμα και με την ομάδα των ανθρώπων που βοηθά τον δραπέτη να κρύβεται.

Ο Ξηρός πάντως φαίνεται πως κατάλαβε το "καραούλι" της Αντιτρομοκρατικής και δεν ξαναπάτησε το πόδι του σε αυτό το κατάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο πιστολέρο της 17Ν είναι πλέον εμφανώς αδυνατισμένος, έχει αφήσει μούσι (σε στιλ παπά), ενώ τα μαλλιά του έχουν μακρύνει και τα πιάνει κότσο, όταν φοράει τα ράσα και το καλυμμαύκι.

Πηγή: Espresso

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εντόπισαν τον Χριστόδουλο Ξηρό στο Παλαιό Φάληρο, αλλά τον έχασαν;Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει

SHARE:

24Media Network