Τάκης Μόσχος: Το απόγευμα η κηδεία του ταλαντούχου ηθοποιού

Τάκης Μόσχος
Τάκης Μόσχος EUROKINISSI

Το τελευταίο αντίο στον Μόσχο θα πουν το απόγευμα της Παρασκευής στη Σκόπελο οι φίλοι και οι συγγενείς του ηθοποιού. Η ανακοίνωση και η επιθυμία της οικογένειάς του.

Σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί στη Σκόπελο η εξόδιος ακολουθία για τον ηθοποιό Τάκη Μόσχο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της οικογένειάς του, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα σε ηλικία 68 ετών.

Ο ηθοποιός, που στα μάτια του κόσμου ταυτίστηκε με τον ρόλο του Αργύρη της "Γλυκιάς Συμμορίας" του Νικολαΐδη, βρισκόταν σε κώμα μετά από μια σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Τάκη Μόσχου:

«Η εξόδιος ακολουθία για τον Τάκη Μόσχο, θα τελεστεί την Παρασκευή 03 Μαΐου στις 17:30. στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Σκοπέλου. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνου να πραγματοποιηθεί δωρεά στο "Σπίτι του Ηθοποιού", στον αριθμό λογαριασμού: Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719.

Η οικογένεια θα προσφέρει τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, έπειτα από την πολύ συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών, στην τράπεζα αίματος στο όνομα Παναγιώτης Μόσχος του Νικολάου, στο Αμαλία Φλέμιγκ για τις ανάγκες του "Σπιτιού του Ηθοποιού" και του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Η οικογένεια και οι φίλοι θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την αμέριστη συμπαράσταση τους, όλο το τελευταίο διάστημα το Σπίτι του Ηθοποιού, την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου, τις πρωτοβουλίες των αλληλέγγυων καλλιτεχνών με δράσεις για την οικονομική στήριξη του Τάκη, τον κινηματογράφο Τριανόν, το Ανάποδο Χαλκίδας, τον Καθρέφτη Τεχνών και Ιδεών Χαλκίδας, την Γλυκιά Συμμορία καθώς και όλους τους φίλους και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης, με την οικονομική και ηθική στήριξη αλλά και αιμοδοσίας.

Επιθυμία της οικογένειας αλλά και των φίλων του Τάκη Μόσχου, σεβόμενοι τον απλό και λιτό τρόπο ζωής που ο ίδιος ο Τάκης είχε επιλέξει, είναι να μην καλυφθεί η κηδεία του τηλεοπτικά και φωτογραφικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Τάκης Μόσχος: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον ταλαντούχο ηθοποιό

SHARE:

24Media Network