Τάκης Σπυριδάκης: Ο τελευταίος καφές με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Τάκης Σπυριδάκης: Ο τελευταίος καφές με τον Ρένο Χαραλαμπίδη
Youtube/Correct Creative Productions

Ένα επτάλεπτο βίντεο που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον Τάκη Σπυριδάκη. Ο απολαυστικός διάλογός του με τον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Ο Τάκης Σπυριδάκης έφτασε στην Πλάκα με μηχανή, εκεί είχε δώσει ραντεβού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη για να πιουν μαζί έναν καφέ και να μιλήσουν χαλαρά, μπροστά στις κάμερες.

Ο αείμνηστος ηθοποιός μιλούσε για την καριέρα, την προσωπική του ζωή, αλλά και για το πώς θα ήθελε να είναι ο τελευταίος του καφές.  Μία εξομολογητική συνέντευξη που πόσταρε στο facebook ο Ρένος Χαραλαμπίδης κι έγραψε: “Φιλοσοφώντας με τον Τάκη”.

Στο ερώτημα αν κάποιος καφές θα του μείνει αξέχαστος, ο Σπυριδάκης θυμήθηκε την εποχή που μπήκε σε Ωδείο. Τότε, διαπίστωσε πως δεν του άρεσε το πιάνο αλλά βρήκε την ευκαιρία να προτείνει στην καθηγήτρια, τη Μαρία, να πάνε για καφέ.

Για τον καφέ που θα ονειρευόταν, λέει:

“Με τους γονείς μου δεν ζήσαμε κάποια πράγματα, δεν προλάβαμε. Υπάρχει ένα υπέροχο καφενείο στην Αίγινα κάτω από το Δημαρχείο, που πήγαινε ο πατέρας μου. Εν πάσει περιπτώσει, θα θελα να έπινα ένα καφέ μαζί τους και να μην μιλήσουμε για τίποτε, για το έγινε, τι συνέβη…Να λέγαμε για τον καιρό, για τα μανάβικα που είναι απέναντι…Ε, αυτόν το καφέ δεν θα τον πιω ποτέ”.

Οσο για τον καφέ που είναι ο τελευταίος, ο Τάκης Σπυριδάκης, απαντάει χαμογελαστός: “Συνήθως τον τελευταίο καφέ τον πίνουν άλλοι για σένα κι εσύ ή είσαι εκεί γιατί είσαι αόρατος ή γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτε. Κανείς δεν ξέρει και δεν θα μάθει ποτέ τι συμβαίνει αυτή την στιγμή. Αλλά ο τελευταίος καφές θα ήθελα να είναι όπως άρχισε, με μια πρόταση σε κάποια κοπέλα που πια μεγάλωσε από το χρόνο, απελευθερωμένος από τις ερωτικές επιθυμίες και θα συνοψιζόταν σε έξι λέξεις: “Θα θέλατε να πιείτε έναν καφέ μαζί μου;”.

Η συνέντευξη-διάλογος των δύο γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια από την εταιρεία παραγωγής Correct Creative Productions και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version