TEDxPanteionUniversity: Το πρώτο TEDx Drive in ολοκληρώθηκε και καλωσορίζει την έναρξη του καλοκαιριού

TEDxPanteionUniversity: Το πρώτο TEDx Drive in ολοκληρώθηκε και καλωσορίζει την έναρξη του καλοκαιριού
TEDxPanteionUniversity

Ολοκλήρώθηκε με επιτυχία το φετινό drive in event του TEDxPanteionUniversity με κύριο τίτλο το "ερέθισμα".

To TEDxPanteionUniversity 2021 ήρθε στο τέλος του και δεν θα μπορούσε να υποδεχτεί θερμότερα την έναρξη του καλοκαιριού.

Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, στο ανοιχτό parking του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, η ομάδα του TEDxPanteionUniversity, προσέφερε στο κοινό της την εμπειρία του πρώτου TEDx Drive in event στην Ελλάδα με κύριο τίτλο “Incentive”.

Το “Incentive”, ή αλλιώς ερέθισμα, είναι αυτό που κρύβεται πίσω από κάθε πράξη και σκέψη και καθορίζει τα συναισθήματα των ανθρώπων αποτελώντας την κινητήριο δύναμη για ένα νέο ξεκίνημα αλλά και το στήριγμα για να συνεχίσει κανείς να ακολουθεί τα όνειρα και τις επιθυμίες του. Η φετινή οργανωτική ομάδα, επιδίωξε να επηρεάσει, να προβληματίσει και να φέρει το κοινό της αντιμέτωπο με το δικό του μοναδικό ερέθισμα, ενώ παράλληλα η βραδιά ήταν γεμάτη νέα ερεθίσματα.


Οι ομιλίες της διοργάνωσης πλαισιώθηκαν από την εξαιρετική παρουσίαση του Σταύρου Σβήγκου, ο οποίος έδωσε το λόγο στους καλεσμένους ομιλητές για να μιλήσουν σχετικά με το δικό τους ξεχωριστό ερέθισμα που τους οδήγησε εκεί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή της ζωής τους.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους: Βάσια Καλλιμάχου, Γιάννη Κασβίκη, Ναστάσια Ταμπακοπούλου, Θοδωρή Παπανικολάου, Νάντια Ράπτη, Δημήτρη Πλατανιά και Στέφανο Δημουλά που χάρισαν στο κοινό τις δικές τους γνώσεις, εμπειρίες και προσωπικές ιστορίες.

Ταυτόχρονα, τέσσερα μοναδικά performances ολοκλήρωσαν την ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντας νέα ερεθίσματα στο κοινό και θυμίζοντάς μας την αξία της τέχνης στις ζωές μας.

To event ξεκίνησε με flashmob, και το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει 20 χορευτές διαφορετικών ειδών να χορεύουν ανάμεσα στα αμάξια στον ρυθμό της μουσικής.

Καθόλη τη διάρκεια του event, υπήρχε η δυνατότητα μεταξοτυπίας στις τσάντες και στα λευκά μπλουζάκια των attendees. Παράλληλα, μια πίστα skate 7 μέτρων φιλοξένησε έμπειρους skaters. Τα performances έκλεισαν δύο ανερχόμενοι χορευτές, που με τον χορό τους, συγκίνησαν το κοινό.

Φυσικά , τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη σημαντική συνεισφορά των χορηγών του event που φρόντισαν τόσο για το περιεχόμενο των goodie bags, το φαγητό και τα soft drinks των καλεσμένων, αλλά και γενικότερα συνέβαλαν στην ευρύτερη επικοινωνία και συνολική ενίσχυση της διοργάνωσης του TEDxPanteionUniversity.

Κλείνοντας, λοιπόν, έναν ακόμη κύκλο, η ομάδα του TEDxPanteionUniversity, παρά τις συνθήκες, κατάφερε μετά από δύο χρόνια να πραγματοποιήσει το πρώτο διά ζώσης φοιτητικό event με απόλυτη ασφάλεια για το κοινό του, που έφτασε στους 200 παρευρισκομένους, και έζησε μια ξεχωριστή, exclusive εμπειρία, όπως ακριβώς το οραματίστηκε η ομάδα της φετινής διοργάνωσης.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα