Τέσσερις συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση κατά 32χρονου στην Λ. Αλεξάνδρας

Τέσσερις συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση κατά 32χρονου στην Λ. Αλεξάνδρας
Από τις έρευνες μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς. ΙΝΤΙΜΕ

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ, για την αιματηρή επίθεση κατά 32χρονου στις 9 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το περιστατικό της ένοπλης επίθεσης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, επί της Λ. Αλεξάνδρας στο ύψος του ΙΚΑ, σε βάρος ενός 32χρονου Έλληνα με καταγωγή από πρώην σοβιετική χώρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στην πλάτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η υπόθεση ένοπλης επίθεσης σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, πράξη που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες την 09/09/2021, επί της Λ. Αλεξάνδρας 117 στην Αθήνα. Συνελήφθησαν τρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός». Για την υπόθεση, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, με την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας.

Το θύμα είχε δεχτεί την ένοπλη επίθεση κοντά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για οπαδικά και ναρκωτικά και τα κίνητρα της επίθεσης που εξετάζονται, ενδεχομένως έχουν να κάνουν με συνδυασμό οπαδικών και όχι μόνο κινήτρων, αφού η εμπλοκή του Τμήματος Εκβιαστών οδηγεί και σε πρόσθετα συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα