Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στην Λ. Αλεξάνδρας

Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στην Λ. Αλεξάνδρας
Eurokinissi

Θύμα ένας 32χρονος ο οποίος περπατούσε έξω από το ΙΚΑ όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από άγνωστους δράστες που πυροβόλησαν εναντίον του και τον τραυμάτισαν σοβαρά

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα από μία αιματηρή επίθεση στους Αμπελόκηπους. Ένας 32χρονος Έλληνας με καταγωγή πιθανόν από πρώην σοβιετική χώρα καθώς περπατούσε επί της Λ. Αλεξάνδρας στο ύψος του ΙΚΑ, δέχτηκε επίθεση από 3-4 άγνωστους δράστες οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην πλάτη.

Αρχικά το θύμα μεταφέρθηκε για τις Πρώτες Βοήθειες εντός του ΙΚΑ και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Στην περιοχή γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα. Ανάμεσα στις πιθανότητες που εξετάζονται είναι να πρόκειται για διαφορά για ναρκωτικά ή ακόμη και για οπαδικά.

Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς και έτσι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την Ασφάλεια Αθηνών που έχει αναλάβει την διερεύνηση του περιστατικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα